Rensning af printerhoved - Sådan gjorde jeg...

Tilbage til forsiden

 

Jeg har gennem tiden måttet smide mange printere på skrotpladsen og næsten altid har det været blækprinterens skrive hoved ( Printerhead ) som har været problemet.

Det har stort set næsten altid handlet om at printerhovedet er udtørret og derved ikke vil udskrive på en eller flere af farverne.

Jeg har jo som sædvanligt fulgt diverse instrukser i brugsvejledningen og jeg har også flittigt renset printerhovedet med rensefunktionen i printeren.

Men det virker desværre ikke altid efter hensigten, så jeg har nu med min næsten nye printer igen fået problemt med en blæk patron der ikke vil skrive pænt ud. Ja faktisk ville den slet ikke udkrive mere.

Så jeg søgte rundt på nettet på både danske og udenlandske forums, og på et tidspunkt fandt jeg ud af at man faktisk kan bruge en ultralyds renser.

Men bruger jeg også til at rengøre små dele i mit dykkerudstyr, og det har ikke været den helt store udskrivning for ultralydsrenseren er købt i Harald Nyborg til et par hundrede kroner.

Først tog jeg alle blækpatroner ud af printeren, så fyldte jeg ultralydsrenseren med husholdningssprit 98% kom plast bakken i apperatet og dernæst det tomme printerhoved i. Ja og jeg dækkede også printet i spritten, for når den tørre og det gør den jo hurtig pga spritten, ja så burde den jo virke igen.

Jeg kørte printerhovedet i ultralydsapperatet i 2 x 480 sekunder og wupti så duede den igen.

Tænk alle de penge jeg nu har sparet, og derfor ville jeg lige dele den med alle jer andre.

Min printer er en Canon Pixma Printer.
 

 

Webdesign by Varberg.dk  © 2008

 
     

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eXTReMe Tracker